Σημαντικά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος

Χορηγοί

Επίσημοι Χορηγοί 2014-15
Καλωσήρθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του
Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
 

Γ’ ΕΦΗΒΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (51 - 75)

ΜΠΡΑΒΟ! & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! στα παιδιά, πρώτα απ’ όλα, και μετά σε όλο το υπόλοιπο teamτης ομάδας, όχι μόνο για τη νίκη τους μέσα στη Νίκαια με 51-75 που τους έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά για την εξαιρετική εμφάνιση που έκαναν και μετέτρεψαν ένα δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι, σε μονόλογο και παράσταση για μία ομάδα, το Φάρο μας.

Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και ότι πήγε στη Νίκαια όχι μόνο για να κερδίσει αλλά να καλύψει και τη διαφορά που είχε χάσει στο πρώτο γύρο μέσα στο Νικολαίδης ώστε να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία που θα της δώσει την πρώτη θέση. Όλα εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει στις προπονήσεις ο προπονητής με τα παιδιά και οφείλουμε να τους πούμε ξανά και ξανά ένα μεγάλο μπράβο και καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς όχι μόνο του τμήματος αλλά και των άλλων τμημάτων του συλλόγου που ήρθαν για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών και πιστεύω ότι τους αντάμειψαν αγωνιστικά με τον τρόπο που μόνο αυτά ξέρουν.

Δεκάλεπτα: 11-22, 28-39, 39-57, 51-75.

Φάρος Κερ.( Λειβάδης-Αναγνώστου): Καπατσούλιας 19(2), Τσουκαλάς 17(3), Κλούτσος , Τζορτζοριάν 8, Χατζόγλου 13(3), Δριβαλάς , Καραγιάννης , Καγιαλής 1, Χριστοφοράτος 6(2), Λιαδής 9, Πασχάλης, Καλλέργης 2 .