Σημαντικά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 επισκέπτες και κανένα μέλος

Χορηγοί

Επίσημοι Χορηγοί 2014-15

Η Αντρική ομάδα μας στην Α2

Η αντρική μας ομάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες και επίσημα στην Α2 μετά τον εθελούσιο υποβιβασμό του Πανελευσινιακού στην Β΄Εθνική Ωστόσο η διοίκηση της ομάδας, ο πρόεδρος Βαγγέλης Τσάπας, και όλοι στην ομάδα θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αφουγκραζόμενοι το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία. Έτσι, ο Βαγγέλης Τσάπας ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας, γράφοντας ως μήνυμα...«η ιστορία συνεχίζεται...», αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ ως την Α2 Εθνική κατηγορία.

Οι μεταγραφικές βόμβες έσκαγαν η μια μετά την άλλη συνθέτοντας μια ομάδα όνειρο: Λιακόπουλος Ν., Καράμπουλας Βαγγ., Αγγελόπουλος Ν. με αποκορύφωμα αυτή του Πρωταθλητή Ευρώπης και πρώην αρχηγού της ΕΘΝΙΚΗΣ μας Μιχ.Κακιούζη.

Με μια επίσης εξαιρετική κίνηση η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον Θεόφιλο Μπεκέ, ο οποίος θα αναλάβει άμμεσος συνεργάτης του Ανδρέα Πολέμη.

Στην ομάδα παραμένουν οι: Κατούφας Σωτ., Παπαδόπουλος Ανδ., Πετροδημόπουλος Χρ., Κουντουράς Γιωρ., Μοσχοβίτης Φιλ., Κομποδιέτας Δημ., Παπαγιαννακόπουλος Αλεξ. Επιστρέφει επίσης ο Χόρτσας Ευαγγ.